BUS

Com arribar a Salàs amb bus

L’empresa ALSA té un servei regular des de l’Estació d’Autobusos de Lleida i des de l’Estació del Nord de Barcelona amb parada a Salàs de Pallars. Consulteu horaris a la web oficial d'ALSA.

TREN

Com arribar a Salàs amb tren

Agafeu el tren fins a l'estació Lleida Pirineus i després el Ferrocarril de la línia de la Pobla de Segur amb parada a Salàs de Pallars. Consulteu horaris a la web de FGC. L’estació està a 15' caminant del poble.

COTXE

Com arribar a Salàs amb cotxe

Des de Barcelona. Sortiu de Barcelona per l'Avinguda Diagonal, agafeu l'A-2 i a l'altura de Cervera la L-303 fins Agramunt. A la sortida, la C-14 porta fins a Artesa de Segre. Creuant el poble seguiu l'indicador de Tremp. A la rotonda de Tremp, sortiu direcció Pont de Suert. Als 8 km un desviament a l'esquerra porta a Salàs de Pallars.
Des de Lleida. Sortiu de Lleida direcció Balaguer per la C-13 que porta a Tremp i als 8 km un desviament a l'esquerra us portarà a Salàs de Pallars.
Des de Girona. Agafeu l'eix transversal fins a la sortida de Calaf i continueu direcció Andorra. Sortint de Ponts agafeu direcció Tremp. A la rotonda de Tremp seguiu cap a Pont de Suert. A 8 km de Tremp un desviament a l'esquerra arriba a Salàs.
Des d'Andorra. Conduïu fins a la Seu d'Urgell i agafeu l'N-260 que porta al Port del Cantó i Sort. Des de Sort dirigiu-vos cap a Tremp i a 4 km de La Pobla de Segur trobareu un desviament a la dreta que condueix a Salàs de Pallars.
Copyright © 2017 botiguesmuseusalas.cat | Web design by Kiribatis